Amellett, hogy a koronavírus-válság számos kreatívipari vállalkozást küldött a padlóra, sokakban sok új ötletet is előhozott. Sajnos közülük kevesen jutnak el odáig, hogy az ötletet végig is gondolják, meg is fogalmazzák, és aztán meg is valósítsák.

Sas Tamás közülük való: a járvány okozta kényszerű vidéki karantén adta az ötletet Tamásnak a DINO – Digital Nomad Backpacks hátizsákmárka elindításához. Mára túl vannak az ötlettel kapcsolatos igényfelmérésen, egy szűkebb desk research piackutatáson és az első tervek elkészítésén – a közeljövőben inkubációs tőkét szeretnének bevonni az első prototípusok és a végleges üzleti terv elkészítéséhez, és validálásához.

Tamás erről a rögös, hosszú, de izgalmas útról fog beszélni előadásában, Szeles Nóra, a Tőkeportál üzletfejlesztési vezetője pedig gyakorló üzleti tervezőként és tanácsadóként fogja segíteni a DINO felkészülését az első befektetői pitchekhez.

Szerda / 2020. 10. 07. / 16.00
Itt a cégalapítás ideje – irány a kockázati tőke

Prezentáció: Sas Tamás (DINO Digital Nomad Backpacks)
Meghívott szakértő: Szeles Nóra üzletfejlesztési vezető (Tőkeportál)

Tamás a DINO márka alapításáról tartotta előadását. A márka jövendő inkubációját Szeles Nóra, a Tőkeportál üzletfejlesztési vezetője segítette tanácsaival.

A beszélgetést Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója vezeti.

A programon való részvétel ingyenes, de – az online platform 100 főben korlátozott befogadóképessége miatt – előzetes regisztrációhoz kötött.

Ha már nem tudnál regisztrálni, akkor a programokat élőben nézheted a Start Up Guide program Facebook-oldalán.

MEGOSZTÁS

Utoljára szerkesztve: 2020. szeptember 28.

Kérjük, jelezze ha hibát talált!

Ha úgy érzed, valamilyen üzleti problémával szembesülnél működő vagy leendő vállalkozásodban, akkor a SUG LIVE programja mellett figyelmedbe ajánljuk a Magyar Formatervezési Tanács támogatásával a Start Up Guide program keretében megjelent Üzleti tanácsok induló kreatívipari vállalkozók számára – 2020 című ingyenes, itt letölthető kiadványt és online fogalomtárat.