Négy nap, négy, a koronavírus-járvány okozta üzleti szituáció, négy, a helyzetet a gyakorlatban is átélt hazai kreatívipari vállalkozó és négy neves szakértő: ez lesz az idei Budapest Design Weeken a SUG LIVE.

A 4 napos program mindegyik napja egy-egy témakör (azaz lehetséges üzleti válasz) köré szerveződik. Az egyes napi programokra külön-külön kell regisztrálnod!

Hétfő / 2020. 10. 05. / 16.00
Vissza a virtualitásba

Prezentáció: Kiss Tibor (Je Suis Belle)
Meghívott szakértő: Vető Balázs online média szakértő (Fisherman’s)

Tibor az online értékesítés növekvő fontosságáról tartotta előadását. A virtuális üzlet megértését Vető Balázs online-média-szakértő segítette.

Kedd / 2020. 10. 06. / 16.00
Fenntartható üzlet

Prezentáció: Vágó Réka (REKAVAGO)
Meghívott szakértő: Antalóczy Tímea PhD, tanszékvezető docens (MOME)

Réka a válságban is fenntartható üzletről és a divat újragondolásáról adott elő, melyről előadását követően Antalóczy Tímeával, a MOME tanszékvezető docensével beszélgetett.

Szerda / 2020. 10. 07. / 16.00
Itt a cégalapítás ideje – irány a kockázati tőke

Prezentáció: Sas Tamás (DINO Digital Nomad Backpacks)
Meghívott szakértő: Szeles Nóra üzletfejlesztési vezető (Tőkeportál)

Tamás a DINO márka alapításáról tartotta előadását. A márka jövendő inkubációját Szeles Nóra, a Tőkeportál üzletfejlesztési vezetője segítette tanácsaival.

Csütörtök / 2020. 10. 08. / 16.00
A márka újragondolása

Prezentáció: Temesi Apol (RAWfiction)
Meghívott szakértő: Törőcsik Mária egyetemi tanár (KTK PTE)

Apol márkája újragondolásáról tartotta előadását, melyben Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi tanára volt segítségére.

A SUG LIVE házigazdája: Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója.

A napi programok egységesen 16.00-kor kezdődnek, várható időtartamuk 1-1,5 óra.

A programon való részvétel ingyenes, de – az online platform 100 főben korlátozott befogadóképessége miatt – előzetes regisztrációhoz kötött.

Ha a téged érdeklő programra már nem tudnál regisztrálni, akkor a programokat élőben nézheted a Start Up Guide program Facebook-oldalán.

MEGOSZTÁS

Utoljára szerkesztve: 2020. szeptember 27.

Kérjük, jelezze ha hibát talált!

Ha úgy érzed, valamilyen üzleti problémával szembesülnél működő vagy leendő vállalkozásodban, akkor a SUG LIVE programja mellett figyelmedbe ajánljuk a Magyar Formatervezési Tanács támogatásával a Start Up Guide program keretében megjelent Üzleti tanácsok induló kreatívipari vállalkozók számára – 2020 című ingyenes, itt letölthető kiadványt és online fogalomtárat.