Ingyenes vállalkozásfejlesztési előadás-sorozat a Start Up Guide program keretében: ez a SUG LIVE.

Az egész Start Up Guide programot azért hoztuk létre, hogy minél több hazai, leendő vagy már működő egyéni vállalkozó, mikro- vagy kisvállalkozás számára biztosíthassunk üzleti tudását, ismereteit fejlesztő, közérthető tartalmakat: legyen annak formája nyomtatott kiadvány, microsite, online fogalomtár vagy épp egy előadás-sorozat. Ez utóbbi a SUG LIVE.

Egy-egy SUG LIVE eseményen mindig valamilyen, a kisvállalkozókat tömegesen érintő jellemző üzleti problémát, aktuális, időszerű kérdést járunk körbe.

A 2019-es eseménysorozaton sokat beszélgettünk az üzleti tervezés, a szerzői jogok fontosságáról, a finanszírozás lehetséges formáiról, a céges kommunikáció fontosságáról és csapdáiról.

2020-ban az aktualitást természetesen a koronavírus-járvány szolgáltatta: az előadások során a hazai kreatívipari vállalkozások COVID-19 járvány okozta válsághelyzetre adott lehetséges válaszait vizsgáltuk, legyen szó márkaépítési kényszerről, kockázati tőke igénybevételéről, az üzlet fenntarthatóságáról.

A 2021-es év tavaszi SUG LIVE rendezvényének témája is a járványhelyzethez kötődik. A boltok, elárusító helyek zárlatával mindenhol előtérbe kerültek a különböző online értékesítési lehetőségek és az ehhez szorosan kapcsolódó online fizetési megoldások.

A SUG LIVE rendezvényeket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) által útjára indított Design Hét Budapest fesztivállal együttműködésben rendezzük meg.

MEGOSZTÁS

Utoljára szerkesztve: 2021. április 18.

Kérjük, jelezze ha hibát talált!

KAPCSOLÓDÓ GYŰJTEMÉNYEK

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal. Hivatalos állásfoglalásért mindig fordulj az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szükséged a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozol, kérjük jelezd nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!