alapító, Start Up Guide program

Gábor közgazdász, pályáját a Napi Gazdaság című napilapnál kezdte újságíróként, majd a lap főmunkatársaként 2010-ig a lapot kiadó társaság résztulajdonosa volt. 1997-ben részt vett az econet.hu Informatikai Rt. megalapításában, ahol a cég tőzsdei bevezetését követően 2003 végéig dolgozott. 2007 és 2009 között ügyvezetőként vezette a Magyar Telekom, a Telenor és a UPC által alapított Netrekész Közhasznú Kft.-t, melynek célja a digitális írástudás népszerűsítése volt. 2016-ban részt vett a 45+ Vállalkozói program megalapításában. Számos szakmai konferencia és előadás-sorozat (Internet Hungary, Média Hungária, Vállalkozói Akadémia) előadója.

A Pressonline Kft. alapítója és tulajdonosa. A Pressonline alaptevékenysége a digitalizáció és a hazai mikro- és kisvállalkozókat célzó tartalommarketing területén tanácsadói projektek elvégzése (megbízói körében mind állami szervezetek, mind hazai közép- és nagyvállalatok megtalálhatók), valamint saját tartalom- és vállalkozásfejlesztési programok koncepcionális kialakítása és megvalósítása.

A társaság legrégebbi és legfontosabb ilyen programja a Start Up Guide program. Az immáron több mint 10 éve működő tartalommarketing-programban készültek már általános vállalkozásfejlesztési és egyben ügyfél-akvizíciót segítő kiadványok, oktatási segédanyagok, brandelt online szakmai fogalomtárak, microsite-ok és azon online letölthető kiadványsorozatok, video-forgatókönyvek, beszállítókat edukáló márkakönyvek.

Mára a Start Up Guide program a legnagyobb magyar független vállalkozásfejlesztési tartalomprogrammá és tartalommarketing-projektté nőtte ki magát.

Gábor a SUG LIVE programsorozat házigazdája: október 5-e és 8-a között mindennap 16 órától vár titeket a SUG LIVE adott napi online rendezvényén.

KAPCSOLÓDÓ FOGALMAK

KÜLSŐ HIVATKOZÁSOK