online kommunikációs tanácsadó, Fisherman’s

Balázs 2012 előtt politikai közvélemény-kutatással, választási matematikával, adatbányászattal, online kommunikációval foglalkozott. 2012 és 2014 között digitális igazgatóként nagyobb szervezetek CRM rendszerének és online kommunikációjának kialakításáért és működtetéséért felelt.
Jelenleg online médiára szakosodott kommunikációs tanácsadó cégét, a Fisherman’st vezeti, illetve társtulajdonos a GetCloser Concertsben is.

Balázs az idei SUG LIVE keretében április 27-én tartotta előadását, melyben egy webáruház elkészítésének és üzemeltetésének erőforrásigényeit vette számba.

Ha tájékozódnál idei témáinkról, úgy már most figyelmedbe ajánljuk egy webáruház működtetésével és a digitális pénzügyi megoldásokkal kapcsolatos fogalomgyűjteményeinket.

Fisherman’s

Digitális élményeket teremtünk, az átalakulást ösztönözzük, rendszerben gondolkozunk, személyreszabott megoldásokkal és széleskörű szakmai tapasztalattal fejlesztjük ügyfeleink vállalkozását, hogy könnyebben boldoguljanak és növekedjenek a digitális korban.
Segítünk kiaknázni az adatok és a mesterséges intelligencia erejét, korszerűsíteni a már meglévő technológiákat és felfedezni az új lehetőségeket: segítünk optimalizálni és automatizálni a műveleteket a digitális növekedés ösztönzése érdekében.
Közösségi márkákat alkotunk, adatalapon tervezünk, algoritmus-kompatibilis tartalmakat gyártunk, miközben az ügyfelek üzleti céljainak elérése érdekében.
Gondolkodásunk középpontjában azonos mértékben van jelen a technológia, a marketing-pszichológia, a kreatív-közösségi tartalomtervezés és az adatelemzés.
A Fisherman’s kizárólag a legfrissebb, prémium megoldásokkal foglalkozik a teljeskörű online marketing területén.

Ha úgy érzed, valamilyen üzleti problémával szembesültél működő vagy leendő vállalkozásodban, akkor a SUG LIVE programja mellett figyelmedbe ajánljuk a Magyar Formatervezési Tanács támogatásával a Start Up Guide program keretében megjelent „Üzleti tanácsok induló kreatívipari vállalkozók számára” című ingyenes, itt letölthető kiadványunkat és online fogalomtárunkat.