Budapest Design Week – SUG LIVE 2021 tél

BESZÉLGETÉSEK A VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSRÓL

Idén harmadik alkalommal jelentkezett a SUG LIVE: november 18-án arról beszélgetünk szakértő vendégeinkkel és sikeres hazai tervezőkkel, hogy milyen pszichológiai tényezők, tulajdonságok segítik vagy épp gátolják a vállalkozói létből adódó mindennapos bizonytalanságok elviselését, kiből válhat jó vállalkozó, egyáltalán mikor válik valaki vállalkozóvá, és hol van a határ a freelancer és a vállalkozói lét között?

A résztvevők:

BABOCSAY ÁDÁM DR.
pszichológus, egyetemi oktató, kutató, tanácsadó, 25 éves karrierje során dolgozott saját és nemzetközi kutatócégeknél, stratégiai és üzletfejlesztési igazgatóként nemzetközi kreatív ügynökségnél.

TURCSÁN TAMÁS
a hazai startup ökoszisztéma egyik véleményvezére, innovátor, a Pozi.io innováció közösségi oldal alapitója az „Elveszett recept” című vállalkozásfejlesztési kézikönyv szerzője.

A beszélgetés felvétele elérhető itt!

VÁGÓ RÉKA
cipőtervező a REKAVAGO brand alapítója és ügyvezetője, több magyar cipőmárka külsős tervezője és a MOME óraadó tanára.

SZŐLLŐSSY BARBARA
formatervező iparművész, a budapesti móricz zsigmond körtéri meleg kavicsokkal ismertté vált Városi Tájkép Csoport alapítója, majd a Reneszánsz Kőfaragó Zrt. üzletágvezetője.

A beszélgetés felvétele elérhető itt!

A SUG LIVE házigazdája: Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója.

Ha megnéznéd, hogy miről volt szó az eddigi SUG LIVE programokon, az összes elhangzott előadás felvételét itt megnézheted. Ha úgy érzed, valamilyen üzleti problémával szembesültél működő vagy leendő vállalkozásodban, akkor a SUG LIVE programja mellett figyelmedbe ajánljuk a Magyar Formatervezési Tanács támogatásával a Start Up Guide program keretében megjelent „Üzleti tanácsok induló kreatívipari vállalkozók számára” című ingyenes, itt letölthető kiadványunkat és online fogalomtárunkat.

Utoljára szerkesztve: 2022. május 30.

Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal. Hivatalos állásfoglalásért mindig fordulj az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szükséged a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozol, kérjük jelezd nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!