Simple

A Simple magyar fejlesztésű alkalmazás, amely sok egyéb funkció mellett lehetővé teszi az érintéses mobilfizetést, az alkalmazáson belüli fizetést, illetve az online vásárlást.

A Simple márkanév az OTP Bank digitális fizetést támogató (azaz fintech) szolgáltatásait fedi. 

A SimpleApp mobil applikáció, letöltése ingyenes, és bár az alkalmazás egyértelműen az OTP Bankhoz köthető, használatához nem szükséges az OTP Banknál számlát nyitni: bármelyik bank kártyájával feltölthető az egyenleg. A SimpleApp segítségével a felhasználók az applikáción belül vásárolhatnak különböző dolgokat, pl. autópálya-matricát, mozijegyet, parkolójegyet stb. 

A SimplePay online fizetési megoldás, amelyet a szerződött partnerek beépíthetnek weboldalukba, webáruházukba. Különleges szolgáltatása a Simple fiók: az ide regisztráló felhasználók bankkártya-adatait a Simple titkosítva tárolja, így ha bármikor SimplePay-t használó weboldalon fizetnek, adataikat kell újra megadniuk.

Utoljára szerkesztve: 2021. július 20.

Kapcsolódó témák
Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal. Hivatalos állásfoglalásért mindig fordulj az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szükséged a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozol, kérjük jelezd nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!