Budapest Design Week – SUG Live 2020

2020. október 5–8. között ismét megrendezzük a 2019. évi Budapest Design Week keretében nagy sikerrel futott vállalkozásfejlesztési eseménysorozatunkat, a SUG LIVE-ot. Idén az aktualitást sajnos a járvány szolgáltatja: online eseménysorozatunkon most a hazai kreatívipari vállalkozások COVID-19 járvány okozta válsághelyzetre adott lehetséges válaszait vizsgáljuk.

A 2020-as SUG LIVE témáját a koronavírus-járvány miatt bekövetkezett gazdasági válságra és a járvány okozta gazdasági bizonytalanságra adott lehetséges válaszok jelentik – kifejezetten az induló vagy már működő kreatívipari kisvállalkozásokra fókuszálva.

A 4 napos ingyenes program mindegyik napja egy-egy témakör (azaz lehetséges üzleti válasz) köré szerveződik: délután 4-kor mindig egy sikeres, működő hazai vállalkozás alapító-vezetőjének előadásával kezdünk, melyet egy meghívott – az adott témában jártas szakértővel közös – elemző beszélgetéssel folytatunk, majd a nézők kérdéseire adott válaszokkal zárunk.

Nézzük a programot és a témákat:

Hétfő / 2020. 10. 05. / 16.00

Vissza a virtualitásba
Prezentáció: Kiss Tibor (Je Suis Belle)
Meghívott szakértő: Vető Balázs online média szakértő (Fisherman’s)
Tibor az online értékesítés növekvő fontosságáról tartotta előadását. A virtuális üzlet megértését Vető Balázs online-média-szakértő segítette.
ELŐADÁS VIDEÓ

 

Kedd / 2020. 10. 06. / 16.00

Fenntartható üzlet
Prezentáció: Vágó Réka (REKAVAGO)
Meghívott szakértő: Antalóczy Tímea PhD, tanszékvezető docens (MOME)
Réka a válságban is fenntartható üzletről és a divat újragondolásáról adott elő, melyről előadását követően Antalóczy Tímeával, a MOME tanszékvezető docensével beszélgetett.
ELŐADÁS VIDEÓ

 

Szerda / 2020. 10. 07. / 16.00

Itt a cégalapítás ideje – irány a kockázati tőke
Prezentáció: Sas Tamás (DINO Digital Nomad Backpacks)
Meghívott szakértő: Szeles Nóra üzletfejlesztési vezető (Tőkeportál)
Tamás a DINO márka alapításáról tartotta előadását. A márka jövendő inkubációját Szeles Nóra, a Tőkeportál üzletfejlesztési vezetője segítette tanácsaival.
ELŐADÁS VIDEÓ

 

Csütörtök / 2020. 10. 08. / 16.00

A márka újragondolása
Prezentáció: Temesi Apol (RAWfiction)
Meghívott szakértő: Törőcsik Mária egyetemi tanár (KTK PTE)
Apol márkája újragondolásáról tartotta előadását, melyben Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi tanára volt segítségére.
ELŐADÁS VIDEÓ

A SUG LIVE házigazdája: Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója.

A napi programok egységesen 16.00-kor kezdődnek, várható időtartamuk 1-1,5 óra.

A programon való részvétel ingyenes, de – az online platform 100 főben korlátozott befogadóképessége miatt – előzetes regisztrációhoz kötött.

Ha a téged érdeklő programra már nem tudnál regisztrálni, akkor a programokat élőben nézheted a Start Up Guide program Facebook-oldalán.

 

Utoljára szerkesztve: 2021. július 6.

Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal. Hivatalos állásfoglalásért mindig fordulj az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szükséged a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozol, kérjük jelezd nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!