Canvas

A Canvas összetett, online felhőalapú tanulásmenedzsment-rendszer. A koronavírus-járvány idején világszerte számos oktatási intézmény helyezte át működésének szinte minden elemét erre a platformra.

A Canvas a különböző szintű és jellegű oktatási intézmények legváltozatosabb funkcióinak internetes támogatására vagy teljes megvalósítására alkalmas. Ilyen lehet az e-learning átfogó kezelése, a kurzusok nyilvántartása, működtetése, az oktatók és a tanulók közti kapcsolattartás, de akár a beiratkozások menedzselése is. 

A Canvas professzionális, fizetős rendszer, amelynek felületei magyarul is elérhetők. Böngészőben futtatható, felhőalapú rendszer, így használata nem igényel szoftvertelepítést; jellemzője, hogy számos külső rendszerrel képes együttműködni.

 

 

Utoljára szerkesztve: 2024. február 1.

Kapcsolódó témák


Utoljára megtekintett fogalmak

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal. Hivatalos állásfoglalásért mindig fordulj az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szükséged a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozol, kérjük jelezd nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!