Budapest Design Week – SUG Live 2019

A 2019-es Design Hét keretében rendeztük meg először az induló kreatívipari vállalkozásokat támogató előadás-sorozatunkat, mely az üzleti tervezés, az adatvédelem és szerzői jogok, a finanszírozás, valamint a céges kommunikáció kérdéseit járta körbe.

A 2009-es SUG LIVE előadás-sorozaton beszéltünk az üzleti tervezés, a szerzői jogok fontosságáról, a finanszírozás lehetséges formáiról, a céges kommunikáció fontosságáról és csapdáiról.

Az előadás-sorozat teljes programját itt tudod megtekinteni, az elhangzott előadások prezentációit pedig az alábbi linkekről tudod letölteni:

Incze Kinga: Kommunikáció / Média

Keresnyei János: WORTH Partnership Project

Dr. Lengyel Márk: Adatvédelem / GDPR

Majcher Barbara: „Nemzeti díjak, ösztöndíjak” – az MFT tevékenysége

Máth András: Miért, kell kutatni?

Mikesy Álmos: Kockázati tőke

Szenes Gábor: Márka, márkatartalom

Dr. Tóth Andrea Katalin: A szellemi tulajdon védelme: startup szemszögből

Vető Balázs: Online marketing

Vuray György: Üzleti tervezés

Zászkaliczky Anna Eszter: Közösségi finanszírozás

Utoljára szerkesztve: 2021. július 29.

Kapcsolódó témák


Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal. Hivatalos állásfoglalásért mindig fordulj az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szükséged a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozol, kérjük jelezd nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!